Ara:
Amerika’ya Eşya Taşıma

Amerika’ya Eşya Taşıma blogumuza hoşgeldiniz. Bu yazımızda sizlere uluslararası koşullarda ev eşyası taşıma işlemlerini ayrıntılı bir biçimde anlatacağız. Sürecin nasıl işlediği hakkına detaylı bilgiye sahip olmanız. Hem sizler için hemde bizler için oldukça sağlıklı olacaktır.

Öncelikle Amerika’ya eşya taşıma faaliyetleri daha ekonomik olduğundan ötürü genellikle deniz yolu’yla gerçekleşmektedir. Firmamız İse genel tabloda deniz aşırı ülkelere gerçekleştirdiği lojistik faaliyetlerinde Konteyner yük taşımacılığını tercih etmektedir.

ABD limanlarından herhangi birine eşyalarınız hızlı ve güvenilir bir biçimde ulaşması ise yaklaşık olarak 35 gün sürmektedir. Firmamız herbiri alanında uzmanlaşmış olan çalışanlarıyla uluslararası zati eşya taşımacılığı‘nda sizlere en realist ve güvenilir taşımacılık hizmetlerini sunmaktadır.


Türkiye’den Amerika’ya Ev Eşyası Taşıma Paketi

  • Gümrükleme Hizmeti.
  • A Sınıfı Paketleme ve Ambalajlama Hizmeti.
  • Hijyenik Taşımacılık Hizmeti.
  • Sigortalı Taşımacılık Hizmeti.
  • Min. 4 Kişilik Ekipler İle Taşımacılık Hizmeti. (ekip içerisinde en az 1 tesisas uzmanı ve birde marangoz bulunmaktadır.)
  • Mobilyaların Monte veye demonte hizmetlerinin gerçekleştirilmesi.
  • Dış cephe asasör hizmeti.
  • Ücretsiz Ekspertiz hizmeti.
  • 7/24 Aktif iletişim servisi.
  • Profesyonel nakliye takibi süreci .
  • Depolama hizmeti.

Amerika ev eşyası taşıma Gümrükleme

Amerika ev eşyası taşıma kararı aldıktan sonra en çok merak edilen konulardan biride esasen gümrükleme işlemleri olmaktadır. Tüm yasal izin ve belgelere sahip olan Evkon Lojistik gümrükleme işlemlerini kendisi gerçekleştirmektedir. Sizler ise bu süreç içerisinde gündelik hayatınıza odaklanabilmektesiniz. yalnızca vekaleten birkaç evrak hazırlamanız gerekmektedir. Bu konuda da ekspertiz çalışanlarımız size yardımcı olacaklardır.


Paketleme ve Ambalajlama Hizmeti

Paketleme ve Ambalajlama hizmeti alanında yıllardan beridir. Personellerimizi birçok eğitim programına tâbi tutmaktayızdır. Uluslararası koşullarda gerçekleştirmiş olduğumuz lojistik faaliyetlerinde paketmeleme ve ambalajlamanın ne kadar hassas bir konuma sahip olduğunun farkındayız.

Öncelikle bu alanda sektördeki öncü firmalardan biri olmanın en önemli etmenlerini sizlere açıklamak istiyoruz. Bunlardan ilki profesyonel paketleme uzmanıdır. İkinci olarak ise Ambalajlama malzemesinin yeterliliğidir. Bunlar karşılandığı takdirde en güvenilir ambalajlama hizmeti ortaya çıkmaktadır.


Profesyonel Paketleme uzmanları

Profesyonel paketleme ve ambalajlama uzmanları teknik beceri ve kabiliyete sahip personellerdir. Eşyalarınızın türüne ve çeşitliliğine göre ambalajlama hizmeti sunan çalışanlarımız bu alanda maximum hizmet kalitesiyle sizleri buluşturmaktadır.

En realist koşullarda en iyi hizmetleri sunmayı hedefleyen evkon lojistik bu alanda her geçen gün bir önceki güne göre daha biyik bir özveriyle çalışmalarını gerçekleştirmektedir.


Ambalajlama malzemesinin yeterliliği

Firmamız malzeme yeterliliği konusunda sektördeki en çok çeşitliliği sunan firmalardan biridir. Çeşit ve boyut farkları geniş bir yelpazede sıralanan Evkon ambalajlama malzemeleri tamamen hijyenik tek kullanımlık A sınıfı dayanıklılığa sahiptir. İç ve dış olmak üzere iki ambalajlama metodu uygulamaktayız. Detaylı bilgi için iletişim bölümüne geçebilirsiniz.

Amerika’ya Mobilya Taşıma

Amerika’ya Mobilya taşıma‘cılığıda sizlerin profesyonel çözüm ortağı olmak istiyoruz. Uluslararası koşullarda mobilya taşımacılığında ambalajlama ve paketlemenin öneminin farkındayız.tüm bu koşullarda eşyalarınızı en güvenilir koşullarda yeni adresine taşımayı hedeflemekteyiz.

Amerika ev eşyası taşıma fiyatları

Amerika ev eşyası taşıma fiyatları m3 bazından hesaplanmaktadır. Bizlerden ücretsiz ekspertiz talebinde bulunabilirsiniz ekpsertiz çalışanlarımız eşyalarınız m3 bazından hesaplamalarını vb işlemleri kolaylıkla gerçekleştirecektir.

Ekspertiz hizmeti

Bizlere ulaşarak ücretsiz ekspertiz talebinde bulunabilirsiniz. Ücretsiz ekspertiz hizmetimiz aracılığyla eşyalarınız m3 bazından hesaplamalarını, fiyatlandırmalarını, nakliye sürecini öğrenebilirsiniz. Uluslararası nakliyede detaylı bilgi sahibi olmanız herhangi bir firmayla anlaşmanızda sizin için oldukça faydalı olacaktır.

Evkon Lojistik Depolama Hizmeti

Evkon Lojistik depolama hizmetlerini sizlere oldukça geniş kapsamlı hizmet kalitesiyle sunmaktayız. Kişiye özel envanter limit kontrolleriyle birlikte emvanterinizi kontrol etmeniz artık oldukça kolaylaşacak. Türkiye’deki hijyenik depolarımızda eşyalarınızı uzun süreli dayanıklılığa sahip bir biçimde depolamaktayız.

Yalnızca zati eşya depolaması alanında hizmet sunan firmamız sizler dilediğiniz takdirde eşyalarınızı yurt dışındaki yeni adresinizde sizlere kurulu ve çalışır vaziyette teslim etmektedir.

1+1 Ev/Ofis eşyasından az mini depolamaMONTHLY 100 USD
1+1 Ev/Ofis Eşyası depolamaMONTHLY 200 USD
2+1 Ev/Ofis Eşyası DepolamaMONTHLY 250 USD
3+1 Ev/Ofis Eşyası DepolamaMONTHLY 300 USD

Amerika ev eşyası taşıma, Amerika’ya lojistik firmaları, Amerika’ya zati eşya taşıma, Amerika’ya kargo, İnternational movers company to Turkey, logistics company from Turkey

Bir önceki yazımızı inceleyebilirsiniz

Your can mail us: info@evkontasimacilik.com

Türkiye’den İsveç’e Ev Taşıma

Türkiye’den İsveç’e Ev Taşıma adlı blogumuza hoşgeldiniz. Bu blogda bizler Evkon Lojistik sizlere uluslararası ev eşyası taşıma koşullarını anlatacağız aynı zamanda çalışma stillerimiz hakkında da sizleri detaylı olarak bilgilendirmeyi hedeflemekteyiz. Uluslararası ev eşyası taşıma hakkında detaylı bir bilgiye sahip olmanız süreci oldukça rahat ve pratik bir biçimde atlatmanıza olanak sağlayacaktır. Öncelikle sizlere Türkiye’den İsveç’e Ev Eşyası Taşıma paketini sunalım.

Türkiye’den İsveç’e Ev Taşıma Paketi

  • Sigortalı Taşımacılık Hizmeti.
  • Gümrükleme Hizmeti.
  • Ambalajlama ve Paketleme Hizmeti.
  • Hijyenik Taşımacılık hizmeti.
  • 7/24 aktif mail ve telefon hatları iş saatleri içerisinde ofis hizmeti.
  • Nakliye Süreci Takibi.
  • Depolama Hizmeti. (kişiye özel envanter kontrolü)
  • Teknik beceriye ve bilgiye sahip uzman ekip çalışanları.
  • Ücretsiz ekspertiz hizmeti.

Türkiye’den İsveç’e evden eve nakliyat

Artık Türkiye’den İsveç’e evden eve nakliyat hizmetlerine ulaşmak oldukça kolay Evkon Lojistik CMR (Convention Marchandise Routier) belgesi ile birlikte tüm yasal süreçleri, gümrükleme işlemlerini, ambalajlama paketleme işlemlerini yeni adresinizde kurulu ve çalışır vaziyette eşyalarınızı toplama hizmetini 15-16 gün arasında gerçekleştirmektedir. Yüksek model özmal araçlarımız ile eşyalarınızı hızla ve kaliteyle uluslararası arenada taşımaktayız. Öncelikle eşyalarınız EVKON güvencesiyle uluslararası nakliye sürecine hazır hale getirilmektedir. Daha sonrasında ise yurt dışındaki yeni adresinizde sizlere kurulu ve çalışır vaziyette teslim edilmektedir. Peki ya uluslararası nakliye süreci nasıl işlemektedir ? işte cevabı;

  • Ücretsiz Ekspertiz
  • Ambalajlama ve Paketleme
  • Gümrükleme
  • Avrupa’da dağıtım

Ambalajlama ve Paketleme

Ambalajlama ve Paketleme firma olarak hassasiyet ile üzerinde durduğumuz ve çalışmalar gerçekleştirdiğimiz bir konudur. Güven veren ambalajlama mantığıyla eşyalarınızı uluslararası nakliye sürecine hazırlamaktayız. Ambalajlama ve Paketlemenin 2 ana etmeni olduğuna inanıyoruz dilerseniz bunları sizlere 2 başlıkta sıralayalım

Profesyonel ambalajlama ekipleri

Profesyonel ambalajlama ekipleri; Eşyalarınızı nasıl paketlemesi ambalajlaması gerektiğini bilen, bunun üzerinde uzmanlaşan ve bu alanda en iyi verimin takım işiyle alındığını kavramış olan kişilerdir. Evkon Lojistik ambalajlama ve paketleme uzmanlarına sahip yalnızca uluslararası zati eşya taşımacılığını gerçekleştiren bir firmadır. Böylelikle alanında uzmanlaşan bireylerimiz eşyalarınızı maximum güvenle ambalajlamaktadır.

Kaliteli Ambalajlama Malzemeleri

Kaliteli Ambalajlama Malzemeleri Uluslararası nakliye sürecinin güvenle ilerleye bilmesi adı oldukça önemli bir konuma sahiptir. Bizler Evkon Lojistik olarak bu alanda A sınıfı hijyenik ambalajlama malzemeleri kullanmaktayız bunların içerisinde hava sıkıştırılmış olduğundan dolayı eşyalarınızı darbelere karşı oldukça sağlam bir biçimde korumaktadır. yırtılıp patlamayan bu malzemeler uluslararası nakliye sürecinde aktif bir role sahiptir.

Ücretsiz Ekspertiz hizmeti

Ücretsiz Ekspertiz Hizmetimiz firmamızla sözlü bir anlaşmaya varmanız halinde eşyalarınız hakkında geniş çaplı bir rapor hazırlamaktadır. Bu rapor aracılığıyla birlikte eşyalarınızın yurt dışındaki yeni adresinize taşınması kontrollü ve güven ile gerçekleşmiş olacaktır. Peki ya Ücretsiz Ekspertiz Hizmeti ne gibi faydalar sağlamaktadır ?

Ücretsiz ekspertiz hizmetinin faydaları nelerdir ?

  • Eşyalarınızın geniş çaplı raporlarını hazırlamaktadırlar.
  • Eşyalarınızın için ne tür veya çeşit ambalajlama malzemelerine ihtiyaç duyulacağını belirlemektedirler.
  • Eşyalarınıza ne kadar malzeme gerektiğini tespit etmektedirler.
  • Taşınma günü için gerekli ekip ekipman tedarikini sağlamaktadırlar.
  • m3 bazından eşyalarınızın fiyatını çıkarmaktadırlar.

Gümrükleme hizmetleri

Gümrükleme İşlemlerinin tamamı firmamız tarafınca gerçekleşmektedir. Bu süreç içerisinde sizlerden belli başlı birkaç belge istenecektir. Bu alanda ise expertiz çalışanlarımız sizlere yol gösterecektir. Tüm aşamalarda expertiz çalışanlarımızdan destek talebinde bulunabilirsiniz. Süreç yaklaşık olarak 1-2 gün sürmektedir. Daha sonrasında ise eşyalarınız yeni adresinize doğru yol alacaktır.

Avrupa’da Dağıtım

Avrupa’nın birçok noktasına ulaşan hizmet ağımız sizlere çözüm odaklı Lojistik faaliyetleri sunmamıza büyük ölçüde olanak sağlamaktadır. Yüksek model özmal araçlarımız Avrupa Birliği‘ne Üye ülkelerin tamamında lojistik faaliyetlerini sergilemektedir. İsveç’teki yeni adresinize kısa süre içerisinde tüm eşyalarınızı güvenle aktarmaktayız. Maximum hız,güven ve kaliteyle Lojistik faaliyetlerimi gerçekleştirmekteyiz Yeni adresinizde tüm eşyalarınızı sizlere kurulu ve çalışır vaziyette teslim etmekteyiz.

Türkiye’den İsveç’e Mobilya taşıma

Türkiye İsviçre mobilya taşıma faaliyetlerimizi yıllardan beridir güvenle ve kaliteyle birlikte gerçekleştirmekteyiz. Uzman paketleme ve ambalajlama ekiplerimiz mobilyalarınızı en sağlam biçimlerde ambalajlamaktadırlar bunun yanı sıra evkon lojistik marangozları mobilyaların monte ve demonte işlemlerini uzmanlıkla gerçekleştirmektedirler

Evkon marangozlık hizmetleri

Mobilyalarınızın monte ve demonte işlemlerini gerçekleştirmek için evkon lojistik ekipleri bünyesinde marangozluk alanında uzman olan çalışanlarımız mevcuttur. Bu kişiler evinizdeki taşınacak olan tüm mobilyaların monte ve demonte işlemlerini kolaylıkla ve hızlıca gerçekleştirebilir. Çözüm odaklı yaklaşmış olduğumuz Lojistik faaliyetleride sizlere maximum hizmeti en kaliteli koşullarda sunmayı hedeflemekteyiz.

İsveç’ten Türkiye’ye Ev Eşyası Taşıma

İsveç’ten Türkiye’ye Ev Eşyası Taşıma faaliyetlerimizden sizlere söz etmek istiyoruz Öncelikle ev eşyası taşımacılığını tüm dünya’da gerçekleştirdiğimizi belirtmek isteriz. Avrupa’nın birçok noktasındaki şirketimize bağlı dağıtım servislerimiz eşyalarınızı İsveç’in herhangi bir noktasından alıp Avrupa’nın veya Türkiye’nin herhangi bir noktasına rahatlıkla taşıyabilmektedir. Tüm taşıma işlemlerimizi sigortalı olarak gerçekleştiriyoruz max. 16 günde teslim garantisi sunuyoruz. Daha detaylı bilgiye ulaşmak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

İsveç Ofis Eşyaları Taşıma

İsveç’ten Türkiye’ye veya Türkiye’den İsveç’e ofis eşyalarınızı taşıtmak artık oldukça basit Evkon Lojistik sahip olduğu yetki belgesi aracılığıyla Ev ofis/büro (zati eşya) taşımacılığı hizmetini sizlere en kurumsal koşullarda sunmaktadır. Avrupa’dan Türkiye’ye veya Türkiye’den Avrupa’ya ofis eşyalarınızı Evkon Kalitesiyle rahatlıkla taşıtabilirsiniz dilediğiniz takdirde eşyalarınızı depolatma imkanına sahip olabilirsiniz.

Detaylı bilgi almak için bizimle iletişime geçebilirisiniz

Evkon Lojistik Depolama Hizmetleri

Evkon Depolama hizmetlerinden faydalanmanın tam zamanı envanterinizi kontrol etmekte güçlük çekiyorsanız veya envanterini kontrollü bir biçimde genişletmek istiyorsanız. Evkon depolama sizlere harika bir asistan olacaktır. Öncelikle Güvenilir korunaklı ve hijyenik depolarımızda kişiye özel envanter paketlerimizden faydalanma imkanına sahip olacaksınız. Eşyalarınızın düzenli olarak raporları alınacaktır. Uzun süreli depolamaya karşı dayanıklı olan bir ambalajlama biçimi eşyalarınıza uygulanacaktır. Maximum güven ve kaliteyle eşyalarınız Evkon depolama tesislerinde bekletilicektir.

Sigortalı taşımacılık
Sigortalı taşımacılık

Stockholm Türkiye ev eşyası taşıma, İsveç türkiye zati eşya nakliye, Türkiye’den İsveç’e Eşya taşıma firmaları, İsveç’e ev eşyaları taşıma, İsveç’e Ev Taşıma İşlemleri, İsveç’de Türk lojistik firmaları, İsveç’e taşınmak

bir önceki yazımızı inceleyebilirsiniz

Uluslararası Ev Eşyası Taşıma

Uluslararası Ev Eşyası Taşıma adlı blogumuza hoşgeldiniz. Bu blogda sizlere Uluslararası taşımanın nasıl gerçekleştiğini, Gümrükleme aşamalarını, Ambalajlama ve Paketleme hizmetlerimizi, Fiyatlandırmalarımızı, Hangi ülkelere Uluslararası zati eşya taşımacılığı hizmetleri sunduğumuzu, Denizaşırı ülkelere ev eşyası taşıma hizmetlerimizi anlatacağız. Bizlerden daha detaylı bilgiler almak için iletişim bölümüne geçebilirsiniz. Şimdi öncelikle sizlere Uluslararası ev eşyası taşıma paketini sunmak istiyoruz.

Uluslararası Ev Eşyası taşıma Paketi

  • Sigortalı Taşımacılık hizmeti.
  • Gümrükleme işlemlerinin gerçekleştirilmesi.
  • Ambalajlama ve Paketleme hizmeti.
  • Profesyonel ekspertiz desteği.
  • Hijyenik nakliye paketi
  • Ev eşyaları depolama hizmeti
  • Teknik beceriye sahip ambalajlama personelleri.
  • Mobilyalarınızın monte ve demonte işlemlerinin gerçekleştirilmesi.
  • Beyaz eşyalarınızın tesisas işlemlerinin gerçekleştirilmesi.
  • 7/24 aktif mail ve telefon yoluyla irtibat hatları .
  • Geniş araç filosu eşyalara uygun araç tercihi.
  • Yurt dışındaki yeni adresinize teslim garantisi.
  • Dünyanın her noktasına hizmet yelpazesi.

Uluslararası Ev Eşyaları Taşıma Süreci

Uluslararası taşınma süreci pek çok kişi tarafından oldukça zahmetli görünsede doğru firma tercihiyle birlikte bu süreci rahatlıkla atlatabilirsiniz. Evkon lojistik ”CMR (Convention Marchandise Routier)” belgesiyle birlikle eşyalarınızı yurt dışına güvenle taşımaktadır. Tamamen sigortalı gerçekleşen lojistik faaliyetlerimiz yüksek model özmal araçlarımızla birlikte oldukça hızlı gerçekleşir. Firmamızla irtibata geçerek nakliye talebinde bulunmanız süreci başlatmamız için yeterli olacaktır.

Ekspertiz ekibimizi eşyalarınızın m3 bazından hesaplamalarını gerçekleştiricektir. Daha sonrasında ise Eşyalarınız firmamız tarafınca sigortalanmaktadır. Ayrıca eşyalarınız hakkında ekspertiz çalışanımız bir rapor hazırlamaktadır. Bu raporun içerisinde taşınma günü için ne tarz bir aracımız gerektiği, kaç ekip üyesine ihtiyaç olunduğu, ne kadar malzemenin gerektiği, hangi çeşit malzemelerinin daha fazla olması gerektiği gibi birçok konu bu raporda ele alınacaktır.

Ambalajlama ve Paketleme

Ambalajlama ve Paketleme Uluslararası nakliye sürecinin olmazsa olmaz konularından biridir. Şirket olarak çalışanlarımızın bu alanda teknik becerilerinin yüksek olması gerektiğini düşünmekteyiz. Bundan dolayı ekip üyelerimizin teknik amabalajlama becerilerini geliştirmeyi hedefleyen belli başlı birkaç programı şirketimiz çalışanlarına sunmaktadır. Günümüzde ambalajlama ve paketleme konusunda Sektördeki öncü firmalardan biri olan Evkon Lojistik ana haber bültenlerine dâhi konuk olmuştur.

Uluslararası Ev Eşyası Taşıma Sigortalı

Firmamız CMR (convention Marchandise Routier) sigortasıyla birlikte eşyalarınızı güvenle taşımaktadır. Uluslararası sigortalı Ev Eşyası Taşıma hizmetlerimizi her iki tarafı bağlayıcı bir biçimde sizlere sunmaktayız. Karşılıklı güveni esas alan lojistik faaliyetlerimizi tüm dünyaya en kaliteli biçimlerde sunma gayreti içerisindeyiz detaylı bilgi almak için bizler ile iletişime geçebilirsiniz.

Uluslararası ev eşyası taşıma firmalari

Uluslararası ev eşyası taşıma firmaları arasında doğru firma tercihinde bulunmak sizlerin elindedir. Evkon Lojistik çalışma prensiplerinden sizlere genel olarak bahsettik. Daha detaylı bilgiler almak için bizleri arıyabilirsiniz müşteri temsilcilerimiz süreç hakkında sizleri detaylı olarak bilgilendireceklerdir. Bizce süreç hakkında detaylı bilgiye sahip olmanız süreci çok daha etkili bir biçimde yönetebilmenize olanak sağlayacaktır.

evkon lojistik

Uluslararası Mobilya Taşıma Firmaları

Uluslararası Mobilya taşıma faaliyetlerini Evkon Lojistik olarak bizler 15 yılı aşkın süredir gerçekleştirmekteyiz. Hassasiyet ve dikkat gerektiren bu alanda birçok farklı ambalajlama malzemelerini mobilyalarınız üzerinde kullanmaktayız. Böylelikle maximum güven ve sağlamlıkla mobilyalarınızı yurtdışındaki adresinize aktarmaktayız. Dilediğiniz takdirde mobilyalarınızın kurulum işlemlerini gerçekleştirmekteyiz. Uluslararası nakliyenin yanı sıra uluslararası depolama hizmetlerinide sizlere sigortalı bir biçimde sunmaktayız.

Uluslararası ev taşıma ücretleri

Uluslararası ev taşıma ücretleri m3 bazından hesaplanmaktadır. Fiyatları etkileyen belli başlı birçok etmen bulunmaktadır. Gidilecek mesafe, eşyaların büyüklüğü, işçilik, ambalajlama ve paketleme gibi birçok etmek fiyatta değişiklere sebep olmaktadır. Bize mail atarak detaylı bir bilgiye sahip olabilirsiniz mail için ”info@evkontasimacilik.com

Uluslararası Ev Eşyası Depolama

Uluslararası ev eşyası Depolama alanında sizlere geniş kolaylıklar sağlamayı hedeflemekteyiz olası durumlar için hızlı depolama hizmetlerimizden faydalanabilirsiniz bunun yanı sıra Envanterinizi büyük ölçüde kontrol altına alabilirsiniz ve buna paralel olarak genişletebilirsiniz tüm bunları Evkon Depolama ile birlikte kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz Kişiye özel envanter kontrolü ile birlikte depolama hizmetlerimizden maximum verimle faydalanabilirsiniz.

bir önceki yazımızı inceleyip yorumlayabilirsiniz.

Türkiye’den Azerbaycan’a Ev Eşyası Taşıma

Kardeş Ülke Azerbaycan’a Ev Eşyası Taşıma Evkon lojistik ile birlikle oldukça hızlı ve güvenilir bir biçimde gerçekleşmektedir. Düzenli olarak Tır seferlerimizin bulunduğu Azerbaycan’a eşyalarınızı ortalama 5 günde aktarmaktayız. Sigortalı olarak gerçekleştirdiğimiz zati eşya taşımacılığında eşyalarınızı evkon güvencesiyle Azerbaycan’daki yeni adresinize taşıtabilirsiniz.

Dilediğiniz takdirde Bakü’deki veya İstanbul’daki Evkon depolama tesislerimizde eşyalarınızı depolatabilirsiniz. Dilerseniz Azerbaycan’a Ev Eşyası Taşıma Paketimizde hangi hizmetleri sunduğumuzu göstermek isteriz.

Kocaeli/TÜRKİYE | Bakü/AZERBAYCAN Ev Eşyası Yüklemesi

Azerbaycan’a Ev Eşyası Taşıma Paketi

  • Sigortalı taşımacılık hizmeti
  • Gümrükleme hizmetleri
  • Paketleme ve Ambalajlama hizmetleri
  • Hijyenik nakliye paketi
  • Mobilyalarınızın monte ve demonte işlemlerinin gerçekleştirilmesi
  • Beyaz eşyalarınızının tesisas işlemleri ve A sınıfı düzeyinde ambalajlanması
  • Ekiplerimizin içersinde 1 adet tesisas uzmanı 1 adet marangoz bulunması
  • minimum 4 kişilik ekipler ile nakliye işlemlerinin gerçekleşmesi
  • Güvenilir nakliye için şartların uygun olması dahilinde dış cephe asansör hizmeti
  • Çelik kasa araçlar ile taşımacılık hizmetinin gerçekleşmesi
  • İsteğe bağlı depolama hizmeti (Azerbaycan/Turkiye)

Azerbaycan’a ev eşyası taşıma işlemleri

Azerbaycan’a ev eşyası taşıma işlemleri CMR sigortası kapsamında güvenle gerçekleşmekteyiz. Uluslararası zati eşya taşıma alanı üzerine uzmanlaşmış firmamız, sizlere kısa sürede maximum hizmet kalitesini sunmayı hedeflemiştir.

Firmamız özmal araç filosunu tek bir türden oluşmamaktadır. Eşyalarınızın boyutuna göre panelvan,orta boy, büyük boy ve tır olmak üzere 4 çeşit araç boyutumuz bulunmaktadır. Bunun yanı sıra model ve marka çeşitliliğiyle birlikte geniş bir araç filosuna sahibiz. Amacımız uluslararası nakliye faaliyetlerini en hızlı sürede en kalite biçimlerde gerçekleştimekdir.

Azerbaycan’a ev eşyası paketleme

Ev eşyası paketleme uluslararası koşullarda bilgi ve tecrübe nin yanında teknik beceri istemektedir. Evkon lojistik çalışanlarına bu alanda eğitim paketleri sunmaktadır. Ambalajlama ve Paketleme konusunda uzmanlaşan çalışanlarımız eşyalarınızı en güvenilir koşullarda Azerbaycan’a uğurlamaktadır.

Ambalajlama ve Paketleme konusunda Türkiye’deki idol firmalardan biri olan Evkon sizlere bu hizmeti en ekonomik faaliyetlerde sunmaktadır. Sizlere bu konudaki tavsiyemiz şirketlerin ambalajlama hizmetleri hakkında bilgi toplamanızdır. Azerbaycan’a nakliye koşullarında seyir halindeki eşyalarınızın kırılmaması ve çizilmemesi için ambalajlama çok önemli bir değere sahiptir.

Biz bu alanda yalnızca ekiplerimiz teknik becerilerini geliştirmeye ağırlık vermemekteyiz. Aynı zamanda malzeme kalitesinide olabildiğince yüksek tutmaktayız eşyalarınızı A sınıfı hijyenik ve sağlamlığı kanıtlanmış malzmeler ile sarıp paketlemekteyiz. Bizler tum bu işlemleri yaparken siz gündelik işlerinize yoğunluk verebilirsiniz.

Azerbaycan’dan Türkiye’ye Eşya Taşıma

Azerbaycan’dan Türkiye’ye eşya taşıma işlemleri tamamen sigortalı koşullarda gerçekleşmektedir. Eşyalarınızı Azerbaycan’daki adresinizden alıp düzenli bir biçimde araçlarımıza yerleştirmekteyiz. Ardından diret olarak Türkiye’ye gelen eşyalarınızı kapıda teslimat yöntemiyle sizlere kurulu ve çalışır vaziyette teslim etmekteyiz. Tüm bu süreç dahilinde Gümrükleme işlemleri firmamız tarafınca gerçekleşmektedir.

Bakü’ye ev eşyası taşıma

Azerbaycan’ın başkenti Bakü’ye ev eşyası taşıma talepleri son yıllarda oldukça artış göstermektedir. Firmamız herhangi bir aksaklığın veya geçikmenin olmaması için Bakü’ye düzenli araç seferleri düzenlemektedir. Bundan dolayı eşyalarınız ortalama 4-5 gün içerisinde yeni adresinizde sizlere kurulu ve çalışır vaziyette teslim edilecektir. Evet eşyalarınızı Türkiye’de nasıl aldıysak Azerbaycan’daki yeni adresinizede öyle teslim etmekteyiz.

Bakü ev eşyası depolama

Günümüzde Şirketimiz Türkiye’deki en büyük zati eşya deplama şirketlerinden biri konumundadır. Eşyalarınızın dilerseniz Azerbaycan’da veyahut Türkiye’de depolatabilirsiniz. Tamamen hijyenik güvenilir depolarımız 7/24 kamera ile izlenmektedir. Kişiye özel envanter bölmelerinde eşyalarınızın depodaki hacmini genişletebilirsiniz

Dilediğiniz taktirde eşyalarınızın bir kısmını farklı bir adrese aktarabilirsiniz. Veya hepsinizi farklı bir noktaya taşıma talebinde bulunabilirsiniz. Tüm bunlar sizler nasıl isterseniz o şekilde gerçekleşmektedir. Envanterinizi Evkon desteğiyle çok daha kontrollü bir biçimde yönetebilirsiniz. Bakü’ye ev eşyası taşıma firmaları

Azerbaycan’ ev eşyası taşıma için gerekli belgeler

Firmamız 15 yılı aşkın süredir Azerbaycana ev/ofis eşyası taşıma üzerine faaliyetler sergilemiştir. Azerbaycan’a Birçok sefer ve sayisiz mutlu müşteri kazandık sizlere uluslararası nakliye prosedürlerini ayrıntılı bir biçimde aktaracağız. Hangi izin ve belgeleri almanız konusunda ekspertiz çalışanlarımızın sizlere A’dan Z’ye yardımcı olacaklardır.

Böylelikle süreci çok daha kolay ve hızlı bir biçimde geçireceğiz. 7/24 Aktif irtibat hatlarımızla bize dilediğiniz zaman merak ettiklerinizi sorabilirsiniz detaylı bilgi almak için iletişim bölümüne geçebilirsiniz.

Azerbaycan’a Mobilya taşıma

Azerbaycan’a Mobilya Taşıma işlemleri için her yıl düzenli araç seferleri gerçekleştirmekteyiz. Mobilyalarınızı en güvenilir koşullarda Azerbaycan’a aktarıyoruz. Diledğiniz taktirde onların kurulum işlemlerini gerçekleştirmekteyiz. 4-5 gün içerisinde tüm gümrükleme ambalajlama araçlara yükleme ve Azerbaycan’daki yeni adresinize taşıma işlemlerini gerçekleştiriyoruz.

Bakü’ye mobilya taşıma hizmetini 15 yılı aşkın süredir sunmaktayız. Hangi konularda dikkatli davranmamız gerektiğinin farkındayız. Güvenilir firma kimliğiyle birlike Mobilyalarınızı yeni adresinize taşımaktayız.

Azerbaycan’a ofis eşyaları taşıma

EVKON Lojistik Azerbaycan’a yanlızca ev eşyaları taşımamaktadır. C3 yetki belgesine sahip olan firmamız Ev ofis büro taşımacılığı hizmetlerini bir arada sunmaktadır. Gerekli izin ve belgeleri tam ve eksiksiz bir şekilde bulunan firmamız sizlere bu alanda en kaliteli taşımacılık hizmetlerini sunmaktadır. Azerbaycan’a ofis eşyası taşıma işlemlerini en ekonomik faaliyetler ile birlikte sizlere sunmaktayız. Fiyat teklifi almak için bizler ile iletişime geçebilirsiniz.

BİR ÖNCEKİ YAZIMIZA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ.

Türkiye Hollanda Ev Eşyası Taşıma

Türkiye Hollanda Ev Eşyası Taşıma adlı yazımıza hoşgeldiniz. Sizlere bu Blog’da uluslararası zati eşya taşımacılığında Evkon Lojisiğin bulunduğu konumdan bahsedeceğiz. Çalışma stillerimizden ve sürecin nasıl işlediği hakkındada detaylı olarak açıklama yapacağız. Öncelikle Uluslararası ev eşyası taşıma sektöründe Evkon Lojistik Yıllardır birçok başarılı nakliyat seferleri gerçekleştirmiştir. Yılların vermiş olduğu tecrübeyle birlikte sizlere en ekonomik ve kaliteli nakliye faaliyetleri sunmayı hedeflemekteyiz. Peki ya uluslararası ev eşyası taşıma paketinde hangi hizmetleri sunmaktayız ?

Hollanda’ya ev eşyası taşıma paketi

  • Sigortalı taşımacılık.
  • Gümrükleme hizmeti.
  • Güvenilir ambalajlama hizmetleri.
  • İsteğe bağlı depolama hizmeti.
  • Mobilyalarınızın Monteleme ve demonte işlemleri.
  • Beyaz eşyalarınızın yeni adresinizde kurulu ve çalışır vaziyette teslimi.
  • Adrese teslim nakliyat hizmeti.
  • Hollanda-Türkiye | Türkiye Hollanda düzenli araç seferleri
  • Yaklaşık 12 günde teslim garantisi

Hollanda’ya ev eşyası taşıma süreci

Hollanda’ya ev eşyası taşıma süreci öncelikle evkon lojistik ile birlikte oldukça basit ve hızlı bir biçimde gerçekleşecektir. Bizler ile iletişime geçtikten hemen sonra sözlü bir anlaşma sağlandığı taktirde sizleri expertiz çalışanlarımıza yönlendirmekteyiz. Ekspertiz ekibimiz sizlerle yüzyüze veya online olarak görüşme gerçekleştirecektir. Eşyalarınız hakkında bilgi alacaktır. Ve böylelikle eşyalarınız hakkında m3 bazında bir bir fiyat çıkaracaktır. Daha sonrasında eşyalarınız için gerekli olan ambalajlama malzemelerinin miktarı ve çeşidi belirlenecektir. Taşınma günü için ekip ve araç tercihi yapılacaktır. Sizler ise bu esnada hassasiyetlerini veya taleplerinizi ekspertiz ekibimize iletebilirsiniz.

Ambalajlama ve Paketleme

Ambalajlama ve Paketleme uluslararası lojistik faaliyetlerinin en önemli ve hassas aşamasıdır. Evkon lojistik olarak hassasiyetle üzerinde düzenli bir biçimde çalıştığımız bir hizmet alanıdır. Ekip üyelerimiz yaklaşık olarak 1 aylık bir eğitime tâbi tutulmaktadır. Bu eğitim çalışanlarımızın ambalajlamada maximum kaliteye ulaşmasını hedeflemektedir. Verimli bir ambalajlama güvenilir nakliyenin en önemli aşamasıdır. En iyi ambalajlama 2 ana etmene bağlıdır. Bunlardan ilki;

Malzeme kalitesidir. Firmamız tamamen çevre dostu ve hijyenik malzemeleri tercih etmektedir. Tek kullanımlık olan bu malzemeler A sınıfı sağlamlığa sahiptir. İçerisine hava sıkıştırılmış olan bu malzemler eşyalarınıza maximum koruma hizmeti sunmaktadır. İkinci olarak ise;

Personelin teknik becerisi, malzemesini iyi kullanan bir personel eşyalarınızı maximum koruma altına alabilmektedir. Doğru ambalajlama eşylarınızın tamamen güvende olması demektir. Bunun üzerinde çalışmalar ve personellerini eğitim programlarına sokan tek firma türkiye’de Evkon Lojistik’dir

Hollanda’ya mobilya taşıma

Hollanda’ya Mobilya taşıma hizmetinde güven ve kalite arıyorsanız eğer doğru adrestesiniz demektedir. Mobilyalarınızın tüm monte demonte işlemlerini gerçekleştirmekteyiz. Ayrıca 3 kata kadar çıkan ambalajlama hizmetlerimizi mobilyalarınıza zarar gelme ihtimali olmayacak şekilde gerçekleştiriyoruz. Hollanda’ya aktarmış olduğumuz mobilyalarınızı sizlere kurulu ve çalışır vaziyette teslim etmekteyiz. Tüm nakliye ve marangozluk işlemlerinizi tek seferde hallediyoruz.

Türkiye hollanda ofis eşyaları taşıma

Ofis eşyaları taşımak uluslararası standartlarda tıpkı ev eşyası taşıtmak gibidir. Eşyalarınızın tüm ambalajlama ve paketleme işlemleri gerçekleştirilir. Hemen ardından gümrükleme işlemleri yapılır. Gümrükleme yaklaşık olarak 1-2 gün sürmektedir. Daha sonrasında Hollanda’ya gelen ofis/büro eşyalarınız kurulu bir vaziyette sizlere teslim edilmektedir. Dilerseniz eşyalarınızı evkon depolama tesislerinde bekletebilmektesiniz.

Türkiye hollanda kaliteli nakliye firmaları

Kaliteli nakliye firmaları başlığındada anlaşılacağı üzere kaliteli firma arayan insanların nelere dikkat etmesi gerektiğinden bahsedeceğiz. Öncelikle kaliteli bir firma olmak için Kurumsal faaliyetler gösterilmesi gerektiğine inanmaktayız. Daha sonrasında ise güven vermelidir. Güven veren bir firma olmak bizler için bir ilkedir. Müşteri odaklı ekonmik faaliyetler, hızlı teslimat, Kaliteli taşımacılık bunlar bizce kaliteli bir firmanın belirtileridir.

Amsterdam’a ev eşyası taşıma

Amsterdam’a ev eşyası taşıma hizmetimiz en çok tercih edilenlerdendir. Hollanda genel dağıtım ağımız Amsterdam’da olduğundan ötürü eşyalarınızı amsterdam’a rahatlıkla aktarabilmekteyiz. Ve orada sizlere kurulu çalışır vaziyette teslim ediyoruz dilediğiniz taktirde eşyalarınızı Amsterdam’dan Türkiye’ye ev eşyası taşıma şeklindede aktarabilmekteyiz. Depolama hizmetleri sunabilmekteyiz. Tamamen sizlerin daha rahat edebilmesi için birçok hizmeti birarada sunmaktayız.

Uluslararası ev eşyası taşıma için gerekli belgeler

Sizleri bu konu hakkında bilgilendirebilmemiz için bizler ile iletişime geçebilirsiniz. Böylelikle sizden istenilen belgeler hakkında bilgi sahibi olacaksınızdır. Ayrıca Türkiye Hollanda ev eşyası taşıma konusunda bizden bilgi alabilirsiniz tüm sorularınızı cevaplandırmaya çalışacağız.

Netherlands to turkey movers company, Amsterdam Türkiye ev eşyası taşıma, Rotterdam Türkiye ev eşyası taşıma, Lahey Türkiye ev eşyası taşıma, Eindhoven Türkiye ev eşyası taşıma, Delft Türkiye ev eşyası taşıma, Maastricht Türkiye ev eşyası taşıma, Utrecht Türkiye ev eşyası taşıma, Leiden Türkiye ev eşyası taşıma, Amsterdam evden eve nakliyat, Rotterdam evden eve nakliyat, Hollanda evden eve nakliyat

bir önceki yazımıza ulaşabilmek için tıklayınız.